OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun Aurinkorannikko yllätti

Keskellä orastavaa kevättä ja sitä myöten myöten alkanutta katu- ja siitepölykautta on varsin otollinen hetki paeta hetkeksi Espanjan auringon alle. Tarkemmin suuntana oli Aurinkorannikko ja erityisesti Benalmadenan kylä. Benalmadena sijaitsee suurin piirtein Fuengirolan ja Torremolinoksen keskivälissä, joten turismilta ei tämäkään kylä ole välttynyt. Meno tuntui kuitenkin olevan ainakin tähän vuodenaikaan huomattavasti rauhallisempi kuin naapurikaupungeissa. Hyvä näin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAPienen ajomatkan päässä Benalmadenasta sijaitsee Malagan kaupunki, jonne voi muuten paeta Aurinkorannikon turistimeininkiä. Toki turisteja löytyy Malagastakin, mutta pikkukujilta voi kuitenkin löytää ainakin pienen siivun aitoa andalucialaista eloa esimerkiksi tapasten ja pinchojen muodossa. Tällä kertaa suosikkipaikaksi osoittautui Casa Lola, joka sijaitsee hyvin lähellä Picasso-museota. Jos espanjan kieli ei taitu, kannattaa ottaa sanakirja mukaan, sillä ruokalista on vain espanjaksi. Muuten saattaa erehtyä syömään vaikkapa lehmän pötsiä…  Sangriaa on onneksi helppo tilata, vaikka yhteistä kieltä ei olisikaan ;-)OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kaiken kaikkiaan Aurinkorannikko kaikista ennakkokäsityksistä huolimatta osoittautui varsin kauniiksi matkakohteeksi. Varsinkin kun rannikon pääväylältä ajelee serpentiiniteitä pitkin kohti vuoristokyliä tai Malagaan, löytyy Andaluciasta paljon nähtävää. Luonto on upeaa, aurinko paistaa ja ihmiset ovat rennon ystävällisiä. Gracias, España!OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoittajaa ilahduttaa, että Espanjassa vietetyn viikon aikana lumi on sulanut lähes kokonaan ja ihmiset ovat lähteneet ulos. Kevät ja kesä tulee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>