OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blinikestit ja blogitauon päätös

Tuli syksy. Tuli turhauttava töiden aloitus viiden viikon kesäloman jälkeen. Tuli uusia avauksia. Tuli työhaastattelu. Tuli uusi työ, uudet työkaverit ja uusi työympäristö. Tuli sairastelua. Tuli joulu ja uusi vuosi. Tuli ilmoitus blogin domainin vanhentumisesta. Tuli kysymys blogin jatkosta. Tuli pähkäily blogin uudesta nimestä ja leiskasta. Tuli ensimmäinen blogikirjoitus yli puoleen vuoteen. Vanhalla domainilla ja vanhalla leiskalla. Se riittäköön näin kaiken uuden keskellä. Tuli myös sunnuntainen pakkaspäivä ja blinikestit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>