OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vitosen valaisin

Kirpputoreilla kiertely on siinäkin mielessä jännää puuhaa, että välillä on pitkiä kausia, jolloin ei löydä yhtään mitään, kun taas toisinaan löytöjä tulee jopa liikaa. Tällä hetkellä on hyvä kirppisputki menossa, sillä viime aikoina kirppareilta on löytynyt yhtä jos toista.

Tänään hyvä kirppisputki sai jatkoa, sillä Wilmasta ja Vihtorista löytyi valkoinen kattovalaisin vitosella. Hetken lamppua tutkailtuani selvisi, että kyseessä ruotsalaisen Belid-valaisinvalmistajan Tellus-niminen kattovalaisin. Jes, tästä löydöstä tykkäsin! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>