OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seitsemän kukkulan kaupungissa

Alkuviikkoon Turussa sisältyi hitaita kävelyjä Aurajoen rannalla, tutustumista paikallisiin käsityöliikkeisiin, vuohenjuusto-mansikka-pistaasi-pitsan syömistä Tintåssa, kahvittelua anniskelukahvila Tiirikkalassa sekä fiilistelyä Aboa Vetus & Ars Novassa.  Ja ennen kaikkea aurinkoa, hyvää mieltä ja mainiota seuraa. Orastavaa kevättä, vihertäviä niittyjä ja puiden silmuja unohtamatta.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAJos lyhyen visiitin myötä pitäisi antaa pari Turku-tärppiä, niin omat tärppini olisivat KUI Designin Local Shop ja Sammakon kirjakauppa. Local Shop sijaitsee aivan Aurajoen tuntumassa Fortunakorttelissa (Läntinen Rantakatu 13 A) ja siellä on myynnissä paikallisten (ja ehkä hieman muidenkin) suunnittelijoiden tuotteita. Local Shopin kanssa samassa sympaattisessa puurakennuksessa sijaitsee myös Klo Designin työhuone ja myymälä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Toinen Turku-tärppini voisi olla Sammakon kirjakauppa Kauppiaskatu 3:ssa. Pieni kirjapuoti on täynnä mitä mielenkiintoisimpia kirjoja ja vieläpä varsin edullisesti. Ehdottomasti vierailemisen arvoinen paikka!   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>