OLYMPUS DIGITAL CAMERA

7in1 – Ateria yhdessä

Tänään Mikkeli yllätti myönteisesti, sillä aivan kaupungin ytimessä järjestettiin 7in1 – Ateria yhdessä -niminen tapahtuma. Tapahtuman aikana yleisöllä oli mahdollisuus nauttia seitsemän mikkeliläisen ravintolan herkuista samanaikaisesti ja hyvin edullisesti, sillä seitsemän ruokalajin aterialle tuli hintaa yhteensä viisi euroa. Ajattelin etukäteen, että tarjolla olisi pieni maistelumenu, mutta täytyy kyllä sanoa, että osa ruokalajeista oli varsin isoja. Aivan kaikkea ei jaksanut millään edes maistaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tapahtuma järjestettiin kauppakeskus Stellassa, jonka aukiolle oli katettu pöydät. Järjestelyt sujuivat melko jouhevasti, vaikka tapahtuman suosio saattoikin järjestäjät yllättää.

Tapahtuman ravintolat ja menu:

Anttolanhovi: perunalepuskan päällä kylmäsavuhaukimassaa ja hyrskykurkkuja
Bistro Vilee: madetta kahdella tavalla
Fransmanni: häränposkea ja palsternakkapyreetä
Gastropub Eino: poropurilaista Einon tapaan, Kolatun Waldemar -kuttucheddarjuustoa ja puolukkamajoneesia
Huviretki: ylikypsää possua, rosmariiniperunaa ja cola-barbequekastiketta
Kumari: Butter Chicken
Hilla: paahtomantelibrownie ja karpalo-tuorejuustomoussea

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Anttolanhovin haukiskagen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hillan paahtomantelibrownie

Kaiken kaikkiaan tämä oli mainio tapahtuma, joka oli järjestetty keskelle kaupunkia. Juuri tällaisia tapahtumia tämä kaupunki kaipaa. Näitä lisää, kiitos!

2 vastausta artikkeliin ”7in1 – Ateria yhdessä”

  1. Näyttää ihan sairaan hyviltä ja isoilta, 5 euroo!?! Mikä oli paras? Onko nää ruoat sitten ravintoloilla myös vakkarimenussa?

  2. Joo, hinta oli ihan käsittämätön. Vileen made ja Einon poropurilainen oli parhaita. Butter chicken on taatusti hyvä, mutta eilen ei kyllä kyennyt enää sitä syömään :) Jälkkäri oli kyllä myös erinomainen! En tiedä, onko kaikki annokset vakkarimenussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>