OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Villaliivi vuosien takaa

Fidan mylläkkäpäiviltä lähti taannoin muutamalla eurolla mukaan suomalaisen Arola-nimisen tekstiilitehtaan valmistama villaliivi. Arola oli Kylmäkoskella vuonna 1948 perustettu tekstiilitehdas, joka lopetti toimintansa vuonna 1990.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aika harvoin vanhat suomalaiset tekstiilit kiinnittävät huomioni, mutta tässä liivissä oli jotain hyvin kiehtovaa. Liivin mukana tuli myös hame, jonka kankaan aion hyödyntää ompelemalla siitä jotain muuta. Hameen kuosi on sen verran kiehtova, ettei sitä voi heittää hukkaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>