OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirppistelyä Klaukkalassa

Viime lauantain kirppiskohteeksi valikoitui hieman yllättäen Klaukkala ja sen kolme kirpparia: Viirin Kirppis, Kellarikirppis ja NKY:n kirppis.  Näistä kaksi ensimmäistä oli varsin siistejä itsepalvelukirppiksiä, joissa oli varsin paljon hyvää tavaraa myynnissä. Myös hinnat olivat pääasiassa kohtuullisia.

Klaukkalan kirppiksiltä lähti mukaan Arabian Sotka-sarjan lautanen ja Marimekon purkki. Matkan varrelle sattui myös Myyrmäen hallin kirppis, josta ostin keltaisen emalikipon 1,5 eurolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>