OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mustia maatuskia

Ostin Loviisan Wanhat talot -tapahtumasta eurolla elämää nähneen maatuskaperheen ja päätin kokeilla, kuinka maatuskojen maalaaminen onnistuu. Ensin hioin maatuskoista vanhat maalit pois. Maalipinta lähti yllättävän helposti pois kahdella erivahvuisella hiomapaperilla.    OLYMPUS DIGITAL CAMERAHiomisen jälkeen maalasin maatuskat mustalla askartelumaalilla. Maali ei ehkä ollut paras mahdollinen maatuskojen maalaamiseen, sillä pinnasta tuli puolihimmeä. Voi olla, että maatuskat pitää vielä lakata, jotta pinnasta tulisi siistimmän näköinen.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>