OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loviisan Wanhat Talot

Loviisassa vietettiin viikonlopun aikana Loviisan Wanhat Talot -nimistä tapahtumaa, jonka aikana yli 50 kotia avasi ovensa tapahtumavieraille. Kunnostettujen vanhojen talojen lisäksi oli runsaasti oheisohjelmaa, kuten kirppareja, lähiruokaa, antiikkia ja taidetta sekä pop up -kahviloita ja -ravintoloita. Kaiken kaikkiaan hyvät puitteet sunnuntaipäivälle.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>