OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tee se itse -leimasin

Sain vastikään lahjaksi carve-stamp-kitin, jonka avulla voi tehdä omia leimasimia. Kitissä oli mukana kumilevy, johon voi kaivertaa mukana olevien erilaisten terien sekä mallikuvien avulla leimasimia. Lisäksi kitissä oli mukana (harmillisesti punainen) mustetyyny, jota voi käyttää lähestulkoon kaikille materiaaleille puusta kankaaseen. Mikäli painetun kankaan silittää, pitäisi värin olla pesunkestävä.

Itse leimasimen teko oli varsin helppoa. Ensimmäiseksi mallikuva jäljennettiin siirtopaperille ja siirrettiin tämän jälkeen kumilevyyn. Tämän jälkeen mallikuva kaiverrettiin kumilevyyn. Ja näin leimasin oli valmis. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi vastaus artikkeliin ”Tee se itse -leimasin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>