OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sadonkorjuussa Raijan Aitassa

Päädyin viime kesänä sattumalta keräämään pensasvadelmaa noin 15 kilometriä Mikkelistä sijaitsevaan Raijan Aittaan. Paikka on sen verran sympaattinen ja vadelmat hyviä, joten ajattelin kerätä myös tämän vuoden vadelmasadon Raijan Aitan pensaista.

Raijan Aitassa tuotetaan ja myydään vadelmien lisäksi erilaisia pellavatuotteita, kuten vaatteita, kodintekstiilejä, kankaita ja lankoja. Pellavapuoti on rakennettu vanhan navetan ylisille, jossa sijaitsee pellavapuodin lisäksi myös pieni kahvila. Nähtävästi pellavatuotteiden tuottaminen tapahtuu samassa rakennuksessa alakerran puolella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pellavapuoti

Niinhän siinä sitten kävi, että vadelmien lisäksi mukaan lähti alerekistä pellavainen tuubihuivi sekä tunika. Molemmat tietysti 100%:sta pellavaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tuubihuivi

Raijan Aitan kangasvalikoima näytti sen verran houkuttelevalta, että sinne pitänee vielä palata elokuun aikana ennen kuin aitta sulkee ovensa talveksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>