OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisää elefantteja

Keväällä tyynyjä ommellessa jäi jonkin verran jäljelle Svensk Tennin Elefant-kangasta. Päätinkin nyt kokeilla, riittäisikö kangas kassin ompelemiseen.  Pienellä soveltamisella kangaspala riitti kuin riittikin, vaikka erityistä tarkkaavaisuutta edellyttikin se, että elefantit marssisivat kassin joka kantilla oikeaan suuntaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Käytin kassia ommellessa handmade Hipun blogista löytyvää ohjetta, joka osoittautuikin varsin käyttökelpoiseksi selkeine ohjekuvineen. Iso kiitos Hipulle mahtavasta ohjeesta! Tätä ohjetta aion käyttää toistekin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>