OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maakuntamatkailua

Maakuntamatkailu jatkui eilen Puumalan, Sulkavan ja Juvan suunnalla. Kaikilta paikkakunnilta löytyi vähintään yksi kirpputori, mutta löytöjä ei kuitenkaan tältä reissulta tullut.

Lounaspaikaksi valikoitui Puumalan keskustan kupeessa sijaitseva Sahanlahti Resort, joka on vastikään uudistettu ja avattu uusien omistajien toimesta. Entisen sahan miljöö oli pieteetillä kunnostettu ja tarjosi hienot puitteet ruokailulle. Myös ruoka oli perushyvää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALounaan jälkeen matka jatkui kohti Sulkavaa ja Marimekon pop up-myymälää. Varsinainen Marimekon Sulkavan tehtaanmyymälä lakkautettiin viime kesänä, mutta yhtiö päätti kuitenkin suuren kysynnän vuoksi perustaa Sulkavalle pop up-myymälän kesän ajaksi. Aiempina kesinä Sulkavan myymälä kuului ehdottomiin kesävierailukohteisiin, joten sinällään oli mukava päästä käymään tässä sympaattisessa myymälässä vielä kerran. Samaan aikaan toki jäi mietityttämään, miksi myymälä ei voisi toimia edelleen ympärivuotisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Marimekon pop up-myymälä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>