OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rompepäivillä

Perjantai ja vapaapäivä. Iltapäivästä päätettiin lähteä katsomaan, millainen tapahtuma on Runnin rompepäivät. Iisalmen Runnia kohti ajaessa meinasi iskeä epätoivo – voiko täällä tosiaan olla jokin tapahtuma? Vaikka kylänraitti oli varsin hiljainen, löytyi Runnin kartanon pihapiiristä lopulta rompetori. Siispä auto pellolle parkkiin ja romppeita tutkimaan. Osa rompemyyjistä oli jo laittanut puodit kiinni sateesta johtuen, mutta onneksi sateen laantuessa osa myyjistä jaksoi jatkaa kaupantekoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERARompetorilla oli tarjolla romua laidasta laitaan. Jonkin verran tarjolla oli myös arvokkaampaa tavaraa eli pääasiassa Arabian ja Finelin tuotteita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAItse ostin rompetorilta Raija Uosikkisen Finelille suunnittelemia emalimukeja sekä minikokoiset kangaspuut. Myös siskontytölle löytyi puinen Pinokkio 50 sentillä.

Rompetoreja, pihakirppiksiä, messuja ja huutokauppoja on muuten koottu Rompetori-tapahtumakalenteriin. Heti huomenna näyttäisi olevan matkan varrella Ysititien rompepäivät, joten voi hyvinkin olla, että siellä tulee piipahdettua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>