OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kesä & loma!

Vihdoin se alkoi – loma! Vaikka keli ei kovin kesäinen ollutkaan, piti loman alkamista juhlistaa päivällisellä Mikkelin parhaimmassa ravintolassa eli Bistro Vileessä. Vileen verkkosivuilla kuvataan keittiön perustana olevan lähellä tuotetut sesongin mukaiset tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet, puhtaat maut ja käsityö. Ja tämä kyllä näkyy sekä maistuu ravintolassa! Lisäksi Vileessä on erittäin ystävällinen ja osaava henkilökunta.

Vilee sijaitsee nykyään Mikkelin teatterin kyljessä vanhassa WPK:n talossa. Näissä puitteissa kelpasi tälläkin kertaa syödä Roinilan ulkofilettä kauden vihanneksilla höystettynä. Jälkkäriksi Vileen omatekoista jäätelöä lettujen ja tuoreiden mansikoiden kanssa. Ei ollenkaan hassumpi aloitus lomalle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>