OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elefantteja olohuoneeseen

Huhtikuisella Göteborgin reissulla ostin Kungsgatanin Tinnasta Estrid Ericsonin Svensk Tennille suunnittelemaa Elefant-nimistä puuvillakangasta. Kankaan metrihinnan nähtyäni olin täysin varma, etten raski ostaa kyseistä kangasta. Lopulta kuitenkin annoin itselleni periksi ja näin elefantit ovat nyt vallanneet olohuoneen sohvan…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEdellisen kerran koristetyynyä tehdessä taistelin vetoketjun kanssa ilman ohjetta. Tästä viisastuneena päätin tällä kertaa noudattaa ohjetta. Iso apu tyynynpäällisten teossa olikin Tosimummon blogista löytyvästä ohjeesta. Tämän ohjeen avulla vetoketju taipui helposti tyynynpäällisiin ilman tuntien taistelua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kangasta jäi vielä jonkin verran jäljelle, joten seuraavaksi voisikin miettiä, mihin muualle elefantit voisivat asettua…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>