OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vanhan Herttoniemen pihakirppis

Vanha Herttoniemi muuttui tänään sunnuntaina jo viidettä kertaa suureksi pihakirpputoriksi. Itse olin paikalla ensimmäistä kertaa, mutta en varmastikaan viimeistä kertaa. Sen verran hieno tapahtuma oli kyseessä! Kirppislaarien lisäksi tarjolla oli muun muassa pop up -kahviloita, porsche-ajeluita sekä live-musiikkia. Ohessa hieman tunnelmapaloja tapahtumasta:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPuutarhakahvilan munkki ja kahvi maistuivat erinomaiselta! Myös live-musiikki kuulosti mainiolta. Herttoniemessä oli kuitenkin sen verran paljon nähtävää, ettei aikaa musiikin kuuntelulle oikein jäänyt. Harmi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKaiken kaikkiaan päivä oli hieno. Aurinko paistoi, tavara vaihtoi omistajaansa ja munkit olivat hyviä. Myös löytöjä tuli, mutta palataan niihin myöhemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>