OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arabiaa ja grafiikkaa

Tänään taas hemmoteltiin kirpparihamsteria. Tällä kertaa mukaan tarttui Arabian 50- tai 60-luvulla käsinmaalattu maljakko 19 euron hintaan. Kyseessä ei ollut mikään erityisen halpa löytö; varsinkin, kun maljakossa on pientä nirhamaa reunassa. Joka tapauksessa ihastuin tähän maljakkoon sen verran paljon, etten malttanut jättää sitä ostamatta. Hyvä näin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERATänään ostettu maljakko on värimaailmaltaan lähellä grafiikkateosta, jonka ostin kirpparilta aiemmin tänä keväänä. Kyseessä on taidegraafikko Anja Liimataisen työ nimeltä ”Siimalla vedetty”. Hetken mietin, onko 15 euroa liikaa tästä teoksesta, mitä näin jälkikäteen kovasti ihmettelen. Grafiikkateos on jo nyt yksi suosikeistani! Liimataisen verkkosivujen mukaan useat hänen teoksistaan ovat 100-200 euron arvoisia, joten 15 euroa ei todellakaan ollut tästä taulusta liikaa.

Sekä maljakko että taulu on ostettu Mikkelin reaalikirppikseltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>