OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Taste of the Himalayas

Mikkelissä avattiin eilen uusi nepalilainen ravintola Everest Nepal. Koska uutta ravintolaa oli odotettu pitkään, piti ravintola käydä tietenkin heti avajaispäivänä testaamassa.

Söin nepalilaisessa ravintolassa kasvismenun, johon sisältyi alkuruoaksi Sabjeeko Soup eli kasvis-kookoskermakeitto. Keitto oli varsin hyvää, vaikka jäinkin hieman enemmän kaipaamaan kookoksen makua. Keitto oli kuitenkin hyvä startti illalliselle.

Pääruoaksi kasvismenuun sisältyi Malai Kofta eli friteerattuja vihanneksia ja juustopyöryköitä tomaatti-kermakastikkeessa. Myös pääruoassa maut olivat kohdallaan. Tosin vihersalaatin Thousand Island -kastikkeella olisi voinut jättää annoksesta pois…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Malai Kofta

Illallisen kruunasi Gulab Jamun eli kaardemummasiirapissa haudutettu maitojauhepallo jugurtin kera. Vastaavaa jälkiruokaa en ollut koskaan aiemmin syönyt, joten myös jälkiruoka sisälsi uusia makuja. 

Tuulahdus etnisiä makuja on erittäin tervetullutta Mikkeliin. Hyvien makujen lisäksi palvelu oli ystävällistä ja ravintolaympäristökin viihtyisä, vaikkakin hieman viimeistelemätön. Ravintola oli myös varsin edullinen sillä koko menu maksoi vain 22 euroa. Myös pappadum- ja naanleivät sisältyivät hintaan.

Kaiken kaikkiaan Mikkelin uusin ravintola tarjosi hyvää ruokaa ja palvelua, joten aion käydä ravintolassa toistekin. Toivottavasti ravintolaan saadaan jatkossa myös take away -palvelu. 

2 vastausta artikkeliin ”Taste of the Himalayas”

  1. Kaveri oli eilen ollut jossain mikkeliläisessä kiinalaisessa ja kysynyt siellä, että mitä gluteenitonta heiltä löytyisi. Vastaus oli venäläisellä aksentilla maustettuna ollut, että ”älä otta mittä missä olla vehnä”. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>