OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inkerin ystävät

Lauantaipäivän ohjelmassa oli kirppiskierros, johon sisältyi vierailu muun muassa Inkerin ystävien kirpputorilla. Inkerin ystävien kirpputori on pieni ja sympaattinen kirppis erään pienen taajaman kyljessä. Kirpputori toimii lahjoitusperiaatteella, joten hinnat ovat yleensä varsin kohtuulliset ja tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Inkerin ystävien luona on mukava vierailla myös paikan leppoisan tunnelman vuoksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kävin edellisen kerran Inkerin ystävillä ennen joulua, jolloin minulta jäi ostamatta Aarikan punainen kynttilänjalka. Ennen tämän päiväistä kirppiskierrosta elättelin vielä toivoa, että kyseinen kynttilänjalka olisi vielä myynnissä. Valitettavasti näin ei kuitenkaan ollut. Jotain Marimekon lautasliinoihin käärittyä tarttui kuitenkin mukaan….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yksi Inkerin ystävistä tosiaan pakkasi ostokseni lautasliinoihin. Tällä kertaa ostin Arabian Aprikoosi-sarjaan kuuluvan kermakon ja sokerikon, jotka maksoivat yhteensä viisi euroa. Varsin edullinen löytö siis! Nämä 60-70 -lukujen taitteessa valmistetut astiat olivat myös erittäin hyvässä kunnossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Inkerin ystävien kirpputorin lisäksi kävin tänään myös toisella kirpputorilla sekä yhdessä osto- ja myyntiliikkeessä. Tällä kertaa en kuitenkaan tehnyt muita löytöjä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>